Interventies voor arbodiensten

Verzuiminterventies voor arbodiensten

Body Mind Release Nederland biedt Arbodiensten breed inzetbare, pragmatische kortdurende preventieve, curatieve en ondersteunende interventies. Voor snelle duurzame re-integratie, ondersteuning algeheel herstel, veerkracht en persoonlijke groei en ontwikkeling in de breedste zin van het woord.

Met deze breed inzetbare methodiek word ook in complexe situaties – snel de (innerlijke) oorzaak van levensklachten gericht en effectief aangepakt. Ons motto: Niet – meer – praten maar doen!

In slechts zes – acht weken worden uitstekende en duurzame resultaten gehaald bij klachten als: depressie, burn-out, stress, PTSS vermoeidheid, negatief zelfbeeld, etc. Onze – inmiddels bewezen – resultaten worden regelmatig als verbluffend ervaren.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Eigen methodiek met snelle en duurzame resultaten!

Ervaringen over interventies voor arbodiensten

Ik moet je zeggen dat ik verbaasd sta over het resultaat: ik voel me een stuk beter en blokkades zijn verdwijnen. Ik voel me lichter en heb meer zin in dingen. Ongelofelijk, hoe dit in zijn werk gaat.”

F.W.
“Ze zei het zo mooi… ik heb mijn BAGGER losgelaten en ervaar nu weer VRIJHEID! Weg stress en gepieker, ik sta weer in mijn KRACHT en ik ervaar weer ENERGIE, LEVENSLUST, en CREATIVITEIT… en dat in 2 maanden tijd… wat een verschil.. “
Marike Hylkema, Body Mind Release therapeute
burn-out-behandeling-resultaat
“Als iemand mij vraagt wat is het beste dat jou is overkomen vorig jaar? Zeg ik steevast ‘Body Mind Release’.”
Brenda Steijvers

Body mind release Nederland

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP