Voor uwv en gemeenten

Interventies Voor UWV en gemeenten

Interventies speciaal ontwikkeld voor UWV en Gemeenten. Het UWV heeft ervaren dat het voor sommige mensen het een nog een te grote stap is om zich weer direct op de arbeidsmarkt te begeven. Hiervoor zijn door het UWV de Modulaire re-integratiediensten en Werkfit trajecten ingesteld. Body Mind Release Nederland voert deze re-integratiediensten uit. 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Eigen methodiek met snelle en duurzame resultaten!

Specialist in complexe re-integratietrajecten en interventies

Onze Body Mind Release interventiespecialisten zijn ervaren in het uitvoeren van complexe re-integratietrajecten voor UWV en Gemeenten, bijvoorbeeld bij mensen met psychische klachten, burn-out, stress, gedragsproblemen, PTSS, eetstoornissen of depressie. We coachen en begeleiden onze cliënten op betrokken wijze waarbij wij snel de innerlijke oorzaak van de klachten naar boven weten te halen.

Onze focus ligt niet – meer – op praten, maar vooral op doen. Wij leren mensen niet om te gaan met hun belemmeringen maar om innerlijke oorzaak van hun levensklachten met onze eigen Body Mind Release methodiek gericht aan te pakken. Een unieke werkwijze met snelle en duurzame resultaten.

 

Ervaringen

“Tijdens mijn Body Mind Release traject ervoer ik snel meer energie, meer rust en voelde me steeds vrolijker worden. Ik kan het weer zelf aan! Voor mij betekende dat ook dat de antidepressiva de prullenbak in konden. Ik bruis weer van de energie en de levenslust.”
Sascha de Koning
“Zeer enthousiast over jullie vitaliteitstraject. Ik merk direct resultaat!”
Linda
“Body Mind Release laat verrassende goede resultaten zien in de behandeling van emotionele of mentale problemen van wat voor aard ook.”
E.M. v. L.P., Arts/ coach
“Jullie burn – out aanpak is zeer effectief. Bijzonder!”
Judith, psycholoog

Onze Onderaannemers Per provincie

Body mind release Nederland

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP