Voor werkgevers

interventies Voor werkgevers

Body Mind Release Nederland biedt werkgevers interventies en vitaliteitstrajecten voor een snel herstel en een vlotte re-integratie (zowel spoor 1 als 2). 

Hierbij maken wij gebruik van onze eigen unieke interventie methodiek waarbij de innerlijke oorzaak van klachten effectief en duurzaam wordt aangepakt. Ons motto is: niet – meer – praten maar doen.

We maken het allemaal mee: belastende privé- en werksituaties die onze fysieke en mentale veerkracht op de proef stellen. Als werkgever kan dit ervoor zorgen dat uw werknemer soms door toenemende klachten gedwongen wordt een stapje terug te nemen. 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Eigen methodiek met snelle en duurzame resultaten!

Preventieve en curatieve verzuiminterventies op maat

Of het nu om een burn – out gaat, somberheid, depressie, angst of vermoeidheidsklachten, het maakt niet uit. Body Mind Release Nederland biedt werkgevers een landelijk netwerk van ervaren interventie en re-integratie specialisten die allen werken met onze unieke breed inzetbare interventie methodiek.

Hoe complex een situatie soms ook lijkt te zijn. Zij begeleiden uw medewerker in een relatief kort traject van zes tot acht weken in het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten.

Uw medewerker voelt zich dan niet alleen snel beter maar heeft tevens alle tools in handen om in de toekomst terugval te voorkomen. Zo helpen wij uw werknemer om met hernieuwde energie, ontspanning en positiviteit de regie over zijn of haar leven weer terug te pakken. Geen loze beloftes! Bent u benieuwd hoe wij dat doen? 

Ervaringen

“Game changer! Ik draag alles al bij me om er een “succes story” van te maken. Weg met die ballast en terug met de positiviteit.
 
Zowel zakelijk als privé heel veel aan gehad en nog steeds. Wanneer nodig gebruik ik de technieken weer”
Janneke Rosmalen
“Jullie burn – out aanpak is zeer effectief. Bijzonder!”
Judith, psycholoog
“Body Mind Release laat verrassende goede resultaten zien in de behandeling van emotionele of mentale problemen van wat voor aard ook.”
E.M. v. L.P., Arts/ coach
“Deze techniek heeft mij geholpen al vele stappen vooruit te zetten. Dankjewel!”
Annet Melis
“Zeer enthousiast over jullie vitaliteitstraject. Ik merk direct resultaat!”
Linda

Body mind release Nederland

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP