Modulaire re-integratiediensten

Modulaire Re-integratiediensten UWV

Het UWV heeft ervaren dat het voor sommige mensen het een te grote stap is om een Werkfit of Naar werk traject te starten. Hiervoor heeft het UWV de modulaire re-integratiediensten ingesteld. Body Mind Release Nederland helpt jou om weer een grote stap dichter bij de arbeidsmarkt te komen. 

Onze modulaire interventies helpen je om weer vertrouwen in jezelf te krijgen, weer in beweging te komen en het verbeteren van jouw fysieke en mentale veerkracht. Deze interventies zijn bedoeld voor mensen die een Wajong, WIA, WW of Ziektewet- uitkering ontvangen van het UWV.

Body Mind Release Nederland is een gecertificeerde partner van het UWV voor re-integratie.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Eigen methodiek met snelle en duurzame resultaten!

Onze resultaten spreken voor zich!

“Na zes weken Body Mind Release voel ik mij een nieuw persoon. Concentratie ten top, vol levensvreugde, zalige nachten en rust in mijzelf. Dit is de mooiste reis die ik ooit gemaakt heb. Wat je niet meer dient, moet je loslaten!” Peter.

“Body Mind Release laat verrassend goede resultaten zien in de behandeling van sociaal emotionele of mentale problemen van wat voor aard ook. Mensen ervaren beduidend minder stress, meer energie en worden bewuster van zichzelf.” Els van Lie-peters, Arts en Coach

“Ik dank je uit het diepst van mijn hart, ik had het nodig om mijn eindelijk weer eens goed te voelen en energie te hebben”. Groetjes Iris

Ervaringen met MODULAIRE RE-INTEGRATIEDIENSTEN

“Wat voel ik me goed! Op allerlei vlakken heb ik ongelooflijk veel resultaat. Niet meer moe, weer meer energie, vrolijker, minder spanning en maak me minder zorgen. Echt te gek!”
Simone

Body Mind Release voelt als een verademing. Mijn angsten zijn volledig verdwenen en ik heb mezelf nu opnieuw gevonden. Nu leef ik zonder angst en vol vertrouwen. Ik ben weer mijn eigen ik.

Maureen
“Briljant! Ook voor vrij nuchtere mensen (zoals ikzelf ben) is dit een zeer interessante en briljante methode. Echt een aanrader!”
Marijke van Ginkel

Onze Onderaannemers Per provincie

Body mind release Nederland

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP