Over ons

Over Body Mind Release Nederland

Body Mind Release Nederland biedt een grote variëteit aan doelgerichte kortdurende preventieve, curatieve en ondersteunende interventies. Voor snelle duurzame re-integratie, ondersteuning algeheel herstel, veerkracht en persoonlijke groei en ontwikkeling in de breedste zin van het woord.

Met onze eigen unieke en breed inzetbare interventiemethodiek wordt – ook in complexe situaties – snel de (innerlijke) oorzaak van levensklachten gericht en effectief aangepakt. Ons motto: Niet – meer – praten maar doen!

Body Mind Release Nederland biedt u vanuit onze hoofdvestiging in Heesch een landelijk netwerk van interventiespecialisten die op betrokken wijze uw mensen ondersteunen in het zelfstandig en gericht aanpakken van de innerlijke oorzaak van hun levensklachten. 

Over Hans de Waard

Na zijn studie fysiotherapie heeft Hans jarenlang gewerkt in de farmaceutische industrie en de orthopedische reconstructie markt. Vervolgens heeft hij een eigen medisch ontwikkelingsbedrijf opgezet. In samenwerking met het Academisch ziekenhuis Maastricht en het Dijkzicht ziekenhuis Rotterdam is zo een State of the Art totale heup prothese ontwikkeld, Naast zijn reguliere carrière heeft hij zich ook op andere vlakken ontwikkeld. Inmiddels heeft hij 28 jaar ervaring als life coach, interim manager, opleider en trainer. Hans is tevens auteur en ontwikkelaar van de unieke Body Mind Release interventiemethode. Door zijn uitzonderlijke holistische kennis en levenservaring weet hij snel de kern van problemen en levensklachten omhoog te halen. Als verzuiminterventie – specialist geeft hij nationaal en internationaal trainingen, erkende opleidingen en individuele verzuiminterventies.

Body mind release Nederland

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP