Unieke interventiemethodiek

Body Mind Release Interventiemethodiek

We maken het allemaal wel eens mee: Belastende privé- en werksituaties die onze fysieke en mentale veerkracht op de proef stellen. De ‘rek’ is er dan uit. Onze unieke Body Mind Release interventiemethodiek helpt cliënten gericht de innerlijke oorzaak van hun levensklachten aan te pakken. 

Niet - meer - praten maar doen!

Veel bestaande interventies richten zich op praten, bewustwording en ‘anders’ leren omgaan met conflicten en situaties. In de praktijk blijkt dat niet of nauwelijks te werken. Het biedt geen echte – duurzame – oplossing voor de daadwerkelijke innerlijke oorzaak van de klachten die bijvoorbeeld tot verzuim of disfunctioneren hebben geleid.

Sterker nog, praten over de bedachte oorzaken verergert vaak de klachten en vormt zomaar een rookgordijn waardoor de daadwerkelijke ‘innerlijke’ oorzaak verborgen blijft. Daarom is ons motto: Niet meer praten maar doen!

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Eigen unieke interventiemethodiek

Interventie gericht op aanpak innerlijke oorzaak levensklachten

Onderzoek toont namelijk aan dat de ballast die iemand bij zich draagt voor 95% bepaalt hoe diegene zich voelt, denkt, handelt en reageert. Denk hierbij aan beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en onbewuste programmeringen. Deze ballast bepaalt ons zelfbeeld en of iets wel of niet lukt in ons leven. Volgens onderzoek van celbioloog Dr. Bruce Lipton bepaalt onze ballast zelfs welke – erfelijke – ziekten of aandoeningen zich zouden kunnen ontwikkelen.

Interventiemethodiek breed inzetbaarAls deze ballast de oorzaak is van onze levensklachten dan moeten we daar iets aan doen. Dit is nou precies wat deze Body Mind Release interventiemethodiek doet

Binnen deze methodiek hebben wij de mogelijke innerlijke oorzaak van veel voorkomende fysieke en mentale klachten volledig in kaart gebracht. Vervolgens begeleiden wij onze cliënten – in zes tot acht weken – deze ballast gericht zelfstandig los te laten en te vervangen voor positieve gevoelens. Dit trekt je letterlijk uit de metaforische modder!

Breed inzetbare interventiemethodiek.

Body Mind Release is een inmiddels bewezen – breed inzetbare – effectieve interventiemethodiek die mensen snel met hernieuwde energie, ontspanning, positiviteit en levensvreugde verder helpt.

Body Mind Release is zeer breed inzetbaar! Loslaten met de Body Mind Release methode geeft jong en oud snel innerlijke rust, hernieuwde energie, positiviteit en persoonlijke groei. Deze interventie methodiek is uitstekend te combineren met andere behandelingsvormen.

Deze Body Mind Release interventiemethodiek laat uitstekende resultaten zien bij klachten als:

 • Stress, spanning en onrust gevoelens
 • Veel fysieke en mentale klachten
 • Negatief denken en piekeren
 • Angsten
 • Gebrek aan zelfvertrouwen
 • Gedragsproblemen
 • Paniekaanvallen
 • Traumaverwerking en PTSS
 • Vermoeidheid
 • Gevoel vast te zitten
 • Burn-out
 • Somberheid en depressie
 • Afhankelijkheidsgevoelens
 • Terugkerende blessures

Ons interventie aanbod

Ervaringen

“Body Mind Release laat verrassende goede resultaten zien in de behandeling van emotionele of mentale problemen van wat voor aard ook.”
E.M. v. L.P., Arts/ coach
interventies burn-out
“Jullie burn – out aanpak is zeer effectief. Bijzonder!”
Judith, psycholoog
“Mijn ervaring is dat BMR een onnodig lang zorgtraject bij jongeren en jongvolwassene voorkomt. Niet praten, maar doen geeft snelle en duurzame resultaten! Cliënten die ik heb behandeld geven aan dat zij snel zelfvertrouwen hebben gekregen en lekker in hun vel zitten.”
Lotte van der Biezen, psycholoog

Body mind release Nederland

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP